Invisalign behandling

Har du døjet med skæve tænder, hvad enten det er i over- eller undermunden, eller er der bare tale om en enkelt skæv tand eller to? Har du overvejet flere gange at få bøjle, for at få rettet op på det, men har holdt dig tilbage, da det virker grænseoverskridende at rende rundt med togskinner? Så er der kommet en løsning lige præcis til dig!

I stedet for de traditionelle togskinner, som man kender dem, kan man i dag få noget der hedder Invisalign. Invisalign er også kendt som den usynlige bøjle. Denne er der mange voksne, der benytter sig af, da denne er lettere at skjule for mennesker omkring sig.

I forhold til togskinnerne, vil det endelige resultat være det samme, men de to processorer er vidt forskellige. Med Invisalign bliver der specialdesignet nogle gennemsigtige skinner, som passer til det enkelte individs tandsæt.

Når dette er gjort, vil man starte med at sætte én af skinnerne på tænderne, og skifte den ud med den næsten skinne, der er blevet designet, efter ca. 2 uger – og sådan vil det foregå hele processen igennem. Dér hvor det bliver mere specielt med den usynlige bøjle, er at man kan gå ind og rette på én enkelt tand af gangen, frem for hele tandrækken samtidig. Således vil en kyndig tandlæge i Rødovre have bedre mulighed for at følge med i resultaterne og se, hvilken effekt Invisalignen har på tænderne. Derudover er det også en bøjle, man kan tage i og ud efter behov. På den måde kan man få børstet tænderne over det hele på alle fronter og flader, hvilket man ikke kan med den klassiske metalbøjle.

For at komme i gang med Invisalign, skal du blot finde en tandlæge med erfaring inden for dette område. Det er dog ikke alle tandlæger, der laver dette, så forhør dig rundt omkring, angående hvilken tandlæge der kan hjælpe dig med at få lavet en perfekt Invisalign i København, så du kan få det drømmesmil, du altid har drømt om og fortjener! Således vil du også få mulighed for at få kyndig vejledning i forbindelse med, hvordan det foregår, hvor længe du skal gå med den – dette er nemlig forskelligt fra person til person – og du samtidig vil kunne få et ca. estimat af en pris, hvis du er over 18.

Rødovre Tandlægerne

Tårnvej 55

2610 Rødovre

36 70 32 66

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *