Tandblegning

Kosmetisk tandpleje kan være flere ting. Først og fremmest henviser begrebet til de former for tandpleje, der ikke er nødvendige for at opretholde et sundt tandsæt. Det er behandlinger, du ud fra et sundhedsmæssigt synspunkt ikke direkte har brug for. Som regel dækker begrebet over kosmetisk tandretning og tandblegning. Ingen af delene er noget, der har indflydelse på, hvor sunde dine tænder er, ligesom det ikke er en del af den daglige tandvedligeholdelse.

Så hvad er pointen med kosmetisk tandpleje? Helt basalt kan kosmetisk tandpleje være noget, man vælger ud fra ren forfængelighed, men ofte ligger er der ganske gode grunde til at vælge kosmetisk tandpleje, hvis man har mulighed for det rent økonomisk.

Hvorfor vælge kosmetisk tandpleje?

Kosmetisk tandpleje som tandregulering eller tandblegning er efterspurgt, fordi vores tænder i dag tillægges stor værdi og vigtighed. Det er ikke nok, at tænderne er sunde og raske, de skal helst også være smukke, og flotte tænder er en del af et attraktivt udseende. Det er der ikke nødvendigvis noget galt i, for ligesom de fleste gerne vil have velplejet hud og hår, er tænderne en del af os. Tænderne er noget af det første vi ser hos en ny person, vi møder, og smilet er i dag blevet en slags visitkort. Mange mennesker døjer dog med skæve tænder, som både kan være fysisk generende og skæmme deres tænders udseende. Her kan tandretning ved hjælp af bøjle gå ind og hjælpe. Tandregulering kan give flotte, lige fortænder eller tandrækker, som kan gøre det nemmere for personen at færdes i sociale sammenhænge uden at være flov over at smile og vise sine tænder frem for omverdenen.

Tandblegning til misfarvede tænder

Samme princip gælder for tandblegning. Der kan være flere grunde til, at man får misfarvede tænder. Ofte skyldes det for højt indtag af rødvin eller kaffe over en længere periode, men rygning er ofte også en stor synder. Nogen mennesker er også mere disponerede for at få gule eller misfarvede tænder end andre. Tandblegning kan i de fleste tilfælde hjælpe til at give mere hvide, naturligt udseende tænder, der er med til at forbedre personens udseende.

Hvem tilbyder kosmetisk tandpleje?

Kosmetisk tandpleje tilbydes af de fleste tandlæger i dag. Hvis du bor på Vestegnen, finder du dygtige tandlæger i Brøndby, der kan hjælpe med tandretning eller tandblegning. Du kan også søge råd hos ditTANDLÆGEteam, din lokale tandlæge nær Ishøj.

ditTANDLÆGEteam
Strandgården 25, st.tv.
2635 Ishøj
43 73 35 01

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *