Tandstilling

En ny metode inden for tandretning er blevet særligt populær. Den gennemsigtige og aftagelige Inman Aligner er en fleksibel og attraktiv løsning for personer i alle aldre, som ønsker at få rettet deres skæve fortænder.

Find den nærmeste certificerede tandlæge

Det er endnu ikke alle tandlæger, som har den nødvendige teknologi, viden og erfaring til at benytte den nye metode inden for tandretning. I forbindelse med overvejelser om tandretning bør du af den grund finde en certificeret tandlæge i København eller din nærmeste by, så du er sikker på, at du bliver tilbudt de nyeste behandlingsmetoder inden for tandretning.

Få undersøgt din tandstilling

Hos en Inman Aligner-certificeret tandlæge vil du blive tilbudt en forundersøgelse, hvor tandlægen undersøger din tandstilling og udvælger hvilken behandlingsmetode, som er den bedste til at rette dine tænder. Her vælges Inman Aligner naturligvis, hvis dette er muligt.

Tag hjem med din egen tandskinne

Når du er blevet godkendt til brug af Inman Aligner-metoden, tages der røntgenbilleder og kliniske billeder af dine tænder samtidigt med, at der tages aftryk af dine tænder til at udforme din kommende tandskinne. Den individuelt udformede skinne medfører, at skinnen er behagelig, så du kan bruge den uden at blive generet.

Brug skinnen, når det passer dig

Du kan herefter benytte skinnen, når det passer dig, da du selv er i stand til at tage skinnerne ud og ind af din mund. Skinnens brug kan medføre ømhed de første par dage, men ømheden aftager hurtigt igen. Anbefalinger lyder på, at du bør benytte skinnerne mindst 16-20 timer i døgnet for at opnå det ønskede resultatet. Mindre brug medfører, at tandretningen vil kræve længere tid. Inman Aligners gennemsigtige funktion betyder, at du kan bære skinnerne næsten ubemærket, så det er generelt ikke noget problem at have den på det meste af døgnet. Det er dog betrykkende at vide, at skinnerne kan tages ud i tilfælde af særlige begivenheder.

Få et holdbart resultat

Dine tænders skævhed afgør hvor stort behovet for brug af skinnerne er. Mindre skævheder kan klares på blot halvandens måned tid, hvis du altså benytter skinnerne i den anbefalede tid hver dag. Større skævheder har brug for op til fire måneder, før dine tænder er helt lige. Efter færdigendt brug af skinnerne, skal du have indsat en tynd wire på indersiden af dine tænder, hvilket sikrer, at dine nyligt rettede tænder ikke bliver skæve igen.

 

CityDent

Tandlæge Inge Elisabeth Madsen ApS

Vester Voldgade 10

1552 København V

33 11 44 99

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *