Tandlægeskræk

Mange personer i Danmark oplever ubehag, nervøsitet eller angst i forbindelse med tandlægebesøg. Hele 30% af den danske befolkningen oplever ubehag før og under tandlægebesøg. 10% af den danske befolkningen oplever ubehaget i så høj en grad, at der er tale om tandlægeskræk. Det er personer i alle aldre, som oplever problemer med tandlægeskræk og derfor bør alle disse personer vide, at de kan slippe af med deres tandlægeskræk uanset alder.

Følgende råd om tandlægeskræk er relevant for alle personer, som oplever ubehag, nervøsitet eller angst ved tandlægebesøg i enten mild eller høj grad. Continue reading “Så mange lider af tandlægeskræk i Danmark”

Brug for ny tandlæge

Det er ikke altid, folk kan finde ud af at skifte tandlæge, men ofte kan det være en god idé. Mange mennesker er utilfredse med deres tandlæge, men ofte vælger de at ’glemme’ at gå til regelmæssigt tjek hos tandlægen for at undgå det af den vej, i stedet for at skifte til en ny tandlæge. Har du overvejet, om du bør skifte tandlæge? Her er tre tegn på, at du nok bør finde dig en ny tandlæge i stedet for den gamle.

Continue reading “Tre tegn på at du har brug for en ny tandlæge”