Tandblegning er gennem årene blevet en populær metode, som mange benytter sig af for at få et hvidt smil. Der findes forskellige måder at blege tænderne på, hvoraf der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Mange personer vælger nemlig den nemmeste og billigste metode til at få lyse tænder – netop gennem hjemmeblegning af tænderne. Denne behandlingsform kan dog skade mere, end den gavner. Læs med her, hvis du vil undgå at skade dine tænder gennem en hjemmeblegning af tænderne.

Fordele og ulemper ved hjemmeblegning

I mange forretninger er det muligt at købe diverse sæt til hjemmeblegning. Til sættene medfører udførligt nedskrevne anbefalinger, men problemet er, at mange forbrugere af disse vælger at se bort fra anbefalingerne. Det resulterer i, at de enten bruger for meget blegegel eller bruger det for længe ad gangen for på den måde at få hvidere tænderne hurtigere. Dette er ikke en god idé, da det for første kan skade tænderne, og for det andet bliver resultatet ikke holdbart. Hvis du formår at overholde anbefalingerne og således ikke skader tænderne, så kan hjemmeblegning godt benyttes, men blegegel til hjemmebrug er ikke så effektivt som det blegegel, som tandlægen benytter. Det er netop derfor, at mange overbruger blegegelen, da den købte blegegel kun kan ændre få nuancer, og derfor sjældent er god nok til at skabe det ønskede resultatet.

Fordele og ulemper ved klinikblegning

Du kan i stedet vælge at få bleget tænderne hos en tandlæge nær Slangerup, som har stor erfaring med tandblegning og andre kosmetiske tandbehandlinger. Her vil dine tænder først og fremmest blive undersøgt for at få overblik over, hvor meget tandblegning dine tænder kan klare. Hvis du eksempelvis døjer med isninger i tænderne eller andre tandproblemer, bør der nemlig tages højde for dette for at undgå, at tænderne bliver skadet som følge af blegningen. På baggrund af denne undersøgelse vil der tilrettelægges et individuelt plan for tandblegningen, så du opnår det resultat, du drømmer om. På den måde er du således sikret, at du ikke skader tænderne, og du får dit drømmesmil. Fordelene ved en klinikblegning er derfor ikke til at tage fejl af, og det er derfor en god investering at bruge en smule mere på en klinikblegning i stedet for en hjemmeblegning.

Kombiner klinikblegning med andre kosmetiske tandbehandlinger

Det er desuden oplagt at kombinere klinikblegning med andre kosmetiske tandblegninger, når du alligevel er forbi din kosmetiske tandlæge. Gennem eksempelvis porcelænsfacader og skinner til tandretningen kan du få alvor få lavet det drømmesmil, som står højest på dine ønskeliste.

Tandklinikken M.Iwona Bergstrøm

Jernbanegade 13

3600 Frederikssund

47310515